Svédország létrehozta a világ legnagyobb szabadtéri bárját, amit a természet vesz körül

Gondoljunk csak bele, mi lenne, ha a természet bárrá változna át. Olyan hellyé, ahol találkozhatunk a régi barátokkal és gondtalanul elkortyolhatunk egy finom italt. Svédországban éppen ezt ajánlják: fedezzük fel a természet hatalmas kamráját, gyűjtsük össze a hozzávalókat, és készítsünk el magunknak egy isteni frissítőt, melyet a barátainakkal kortyolgathatunk el.

Egy kis erdei gyümölcsből is készülhet frissítő - illusztrációForrás: silviarita/Pixabay

Az Edible Country nevű, szabadtéri ínyenc étterem nagy sikere után Svédország megfelelőnek látta az időt, hogy megismételje a különleges élményt. A turisták és a helyiek az országban szétszórt 16 asztal közül választhatnak, és élvezhetik a világon egyedülálló élményt. Az ország különböző részeiről érkező szakértők a 100 millió hektáros, természetes éléskamrában található alapanyagok felhasználásával segítik a vendégeket a kedvenc italaik, koktéljaik elkészítésében. 

Itt a természetből összegyűjtött hozzátevőkből készül el az italForrás: The Drinkable Country/visitsweden.com

Természetesen kész italok is lesznek, amelyeket úgy állítottak össze, hogy tükrözzék annak a régiónak a kövényvilágát, ahol az asztal található. Azonban, aki a "csináld magad" verziót választja, az egyben felfedezheti az érintetlen svéd természet ajándékait is. Ezeken a helyszíneken mindenhol találhatók a környéken gyümölcsök, bogyók, zöldségek és forrásvíz is, csupán fel kell azokat kutatni, hogy egyedi italt keverhessenek ki maguknak – írja a siviaggia.it.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek