Nyárindító családi eszem-iszomra várnak mindenkit ebben a káptalantóti kertben

A Balaton meets Balkan elnevezésű eseményt az etyeki bázisú Plus 52 Event&Gastro Hall és a Kinga Kamrája szervezik, és erre a június 19-i napra áthelyezik a helyszínt Káptalantótiba, Kinga Kamrájának kertjébe. A nyárindító eszem-iszom ideje alatt, amire várják a gyerekeket is, a szervezők főként kecske- és bárányhúsos ételekkel készülnek, és a finom ételek és italok mellé színes programokat is szerveznek.

Forrás: Plus 52 Event&Gastro Hall / Facebook.com

A szombati napon lesz futószáras lovagoltatás a Riding in Hungary szervezésében és állatsimogató is, nem csak gyerekeknek. A látogatók találkozhatnak majd a háztájiakkal, a hangulatról pedig DJ Tempolar gondoskodik - írták az eseménynél.

A Káptalantótiban felszolgált menüt Stoller Márton, Piszkor Norbi és Furák Attila készítik majd Kinga Kamrájának házi hozzávalóival. Kóstolhatunk kecske erőlevest, zöldfűszeres bárány ragut (chakapuli), kecske csevapot, mangalica pljeskavicát, grillezett kecskesajtot, illetve kecsketúró gombócot epervelővel és bodzasziruppal. A borokról a Szászi Birtok gondoskodik és lesznek buborékos tételek is. Aki pedig inkább sört iszogatna, az a Stari Sörfőzde Premium Pils és a Nagyon Meggy csapolt söreit kóstolhatja. A kicsik pedig dönthetik a házi bodzaszörpöt.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek