Elviteles piknikcsomaggal és food truck grillételekkel nyitott újra a Normafa Grill Terrace

A Normafa az elmúlt egy évben folyamatosan megújult. Aki egy ideje nem járt már arra, igencsak rácsodálkozik majd a változásokra. Rendezett lett a környezet és a környék épületeit is felújították. A ráncfelvarrást kapott helyszínek közé tartozik a Normafa Grill Terrace is, melynek hangulatos teraszán a gesztenyefák árnyékában és madárcsicsergés közepette ülhetünk le egy frissítőre, egy estebédre, de akár egy elviteles piknikcsomagot is rendelhetünk.

Forrás: Normafa Grill Terrace / Facebook.com

A vendéglátóhely Facebook-oldalán olvasható, hogy a megújult grill terasz alig néhány méterre található a Normafa panorámájától, és egy olyan különleges kerthelyiség, ahol akár privát kerti partikat is tarthatunk, grillezéssel egybekötve. A teraszon a séf és csapata a vendégek előtt, vagy éppen velük együtt készíti el a grill ételeket. A kínálatért pedig a Párisi Udvarból ismert séf, Papdi László irányítása alatt álló csapat a felelős.

A teraszon áll egy food truck is, de az úgy tűnik nemsokára kiáll az út mellé, hogy elvitelre is lehessen kérni az olyan fogások közül, mint az uruguay rib-eye steak burger cheddar sajttal házi buciban, vagy a ropogós édesburgonya hasábok, a gulyásleves római köménnyel fűszerezve, a tépett malac bbq szendvics, vagy a vegetáriánus szendvics marinált tofuval és fekete szezámmaggal. 

Az említett elviteles piknikcsomag pedig - ami két főre szól és 18 ezer forintba kerül plusz a kosár kauciós díja - serrano sonkát, cheddar sajtot, házi készítésű hummuszkrémet, aszalt paradicsomot, olívabogyót, grillezett fehér spárgát, zsírjában sült provance-i fűszeres libamájat, cézár salátát, francia bagettet, meggyes-vaníliás macaront és szezonális gyümölcsöket tartalmaz. Italként pedig választhatunk hozzá alkoholmentes üdítőket, illetve egy palack 2019-es Hermann Emerencia Tokaji Furmintot, vagy egy Pátzay Pinot Noir Rosét, esetleg egy Kreinbacher Rosé Pezsgőt - írták az oldalon.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek