Budapest új plázájában nyílik az ország legtágasabb ételudvara

Újbudán, az Etele tér közvetlen közelében, szeptemberben nyitja meg kapuit egy újgenerációs pláza, melynek a közösségi oldalakon már láthattuk a látványterveit. Az új hír az, hogy az Etele Plaza teljes harmadik emeletét egy olyan ételudvar foglalja majd el, mely egyedi belsőépítészeti dizájnnal és közvetlen tetőterasz-kapcsolattal várja a látogatókat.

Forrás: Noguchi & Peters Kft. / Press

A több mint 1000 ember kényelmes és biztonságos befogadására tervezett ételudvaron számos gyorséttermet, kávézót és látványkonyhát találunk majd, széles gasztronómiai kínálattal. A belső étkezőterületen 950, míg a tetőteraszon további 150 ülőhelyet alakítanak ki. A közvetlen tetőterasz-kapcsolat pedig megnyitja a teret a természet felé.

A sokszínű, mégis összeillő forma- és stílusvilágú éttermi terület megtervezésénél kiemelt cél volt, hogy a legújabb biztonsági követelményeknek is megfelelő közösségi tér és találkozóhely jöjjön létre - olvasható a sajtóközleményben. A különféle ültetési rendszerek és bútorzat típusok kiválasztásánál a vendégek életkorát és eltérő étkezési szokásait is figyelembe vették az építtetők. A családosoknak például lesz külön étkezőterület, ahol a gyermekméretű asztalok és székek mellett, játszószőnyeg, TV és interaktív játékok is lefoglalják a kicsiket. A látványkonyha, szintén kiemelt program lesz. Itt ételbemutatókat tartanak hírességek részvételével, de lesznek kóstolók és konyhaművészeti foglalkozások is.

Az okospláza mellett már több ismert étterem is letette voksát, így az ételudvaron már biztosan válogathatunk olyan márkák között, mint a Buddha Bar, Hummus Bar, Bellozzo, Pizza Me, Zing Burger, Burger King, KFC, teppanyaki japán látványgrill, Titiz és a Crépes Factory. A bevásárlóközpontban emellett megtalálható lesz a Starbucks, az EscoBar & Café, az à table! és a Sushi Roll étterem is.

Forrás: Noguchi & Peters Kft. / Press

Az Etele Plaza étkezőterületén és a hozzá csatlakozó közösségi tereknél is flexibilis ültetési koncepciót vezettek be, ami azt jelenti, hogy az ételudvar asztalai és székei szabadon mozgathatók. Az alakítható tér pedig szükség esetén lehetőséget kínál a távolságtartás biztosítására.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek