Ennek a gyárnak a digitális mini tárlatán táncot járnak a szerszámok is

  A nyár első napján, június 1-jén újra megnyitja kapuit a Dreher Sörmúzeum, de addig egy új, digitális mini tárlaton keresztül ráhangolódhatunk a múzeumlátogatásra. A kiállítás ikonikus darabjai már készülődnek és mozgolódnak, és várják, hogy a segítségükkel az érdeklődők betekintsenek a kulisszák mögé.

  Forrás: dreherzrt.hu / Facebook.com

  A múzeum weboldalán játékos gifek és stop motion videók hirdetik, hogy már a műtárgyak is mozgolódnak és várják az újraindulást és a látogatókat. A zárt ajtók mögött táncot járnak a szerszámok, és megtudhatjuk tőlük, hogy kerülnek a kádár-, bognár- és kovácsműhely eszközei a sörmúzeumba. Megkondul a malátagyár tűzharangja és jelzi, hogy valahol a gyárban egy kis tűz keletkezett, mert Szt. Flórián, a tűzoltók védőszentje egyben a sörfőzők védőszentje éppen kiment szünetet tartani. 

  A fatalpú cipők is izgatottan dobolnak, mert már mennének üstöket takarítani, és a sörcsizma is megtelik amíg az 1940-es évek táncoló hölgyi kiviszik a teli korsókat. A mini tárlaton tényleg minden mozog és elmesél valami érdekes történetet. Az "Életre kel a múzeum" képeit itt érik el

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Ezek is érdekelhetnek