Olyan kabalafigurát keres a borvidék, mely mosolyt csal az arcokra

Villány Facebook-oldalán található az a felhívás, amelyben korosztálytól függetlenül arra buzdítanak mindenkit, hogy aki elég elszántságot és kreativitást érez magában, találja ki, milyen legyen Villány kabalafigurája. Szeretnék ugyanis, ha a déli városnak is lenne egy olyan kabalája, aki alkalomadtán sétálgatna a település utcáin, mosolyt csalva a járókelők arcára.

A villányi bor messzevidéken híres, most a város keresi mindenki kedvenc figurájátForrás: János Bencs/Pixabay

A beérkezett terveket szakmai zsűri fogja elbírálni, és a legjobbnak, legötletesebbnek ítélt grafika készítője értékes ajándékcsomagban részesül. Lehet rajzolni vagy akár digitálisan szerkeszteni is, az elkészült terveket pedig a marketing@villany.hu e-mail címre várják június 11-ig.

Az új kabalafigura várhatóan az idei Rozé Fesztiválon mutatkozna be, melyet július 9–10-én rendeznek meg. A programszervezők remélik, hogy az idei évben már nem korlátozza a rendezvények megszervezését a járványhelyzet, a Rozé Fesztiválon kívül készülnek a Vörösbor Fesztiválra is (október 1–3.), illetve a Ha Péntek, akkor Villány című rendezvénysorozatot valamint a Fröccsmozikat is szeretnék megtartani, emellett kisebb gasztroprogramokat is szerveznek – írja a bama.hu.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek