A furcsa ízek kedvelőinek megérkezett a kávé ízű szódavíz

Ha bármikor is ábrándozott arról, hogy "bárcsak a szódavizem is kávé ízű lenne", akkor figyeljen, mert kívánsága teljesült. Az ikonikus szénsavas vízmárka, az S.Pellegrino ugyanis előállt, hogy megvalósítsa a kávérajongók álmát: megalkotta a kávé ízű ízesített szénsavas vizet. És nem, nem áprilisi tréfa a dolog!

S.Pellegrino® Essenza kollekcióForrás: S.Pellegrino® / Press Release

A márka több mint 120 éves történetében először nem egy újabb gyümölcsös íz felé indult el, hanem a kávérajongókat és márkahű vásárlóit akarta meglepni valami váratlannal. A vadonatúj, enyhén koffeintartalmú italok az Essenza termékcsalád részét képezik, és három egyedi ízben kaphatók – egzotikus vanília és kávé, finom kakaó és kávé, valamint sima karamell és kávé – adta hírül a Delish.com

Ha nem biztos benne, hogy melyik íz lenne a megfelelő az ön számára, akkor a márka sajtóközleményének köszönhetően erre is kaphat tippeket. Ízeket attól függően érdemes választani, hogy milyen finomságokat eszegetne az ital mellé. Ha például az egzotikus vaníliás kávét választaná, akkor a szakemberek friss bogyós gyümölcsöket és dióféléket ajánlanak mellé, míg a kakaó és kávé ízű vízhez az aprósütemények, a croissant vagy muffin passzolnak. A karamellás és kávés szódavíz viszont a fehér cheddar sajttal és alma- vagy körteszeletekkel harmonizál.

A kávéval ízesített vizek mindegyike nulla kalóriatartalmú, és egyik sem tartalmaz édesítőszert vagy cukrot. Magyarországon egyelőre még nem kapható, de mivel a márka többi terméke nálunk is elérhető, ezért ugyanúgy, mint a KitKat matcha teás változata, szépen lassan ez is felkerülhet a polcainkra. Addig pedig, ha valaki nagyon szeretné már megkóstolni, az Amazonon keresztül rendelhet belőlük, az ajánlott kiskereskedelmi áruk 5,99 dollár. 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek