Az étteremlánc szeretné, ha egy mentős sem maradna hamburger nélkül

"Egy mentős sem maradhat hamburger nélkül!" A Zing Burger ezzel a mottóval indította útjára azt a műveletet, aminek ideje alatt az április 7-i héten végigjárja a budapesti, debreceni és fehérvári mentőszolgálatokat, és megajándékozza az ott dolgozókat az étterem hamburgereivel, hogy így fejezze ki köszönetét az emberfeletti munkáért - olvasható egy mai bejegyzésben, az étteremlánc Facebook-oldalán.

Forrás: Zing Burger&Co / Facebook.com

A márkaakció azután indult be, hogy a húsvéti ünnepek alatt lakossági bejelentés futott be a fővárosi mentőkhöz. A bejelentésben egy férfi sérelmezte, hogy szolgálatot teljesítő mentősök ebédet vásároltak elvitelre egy Szentendrei úti büfénél, és ez hosszú percekig eltartott.

Az Országos Mentőszolgálat erre vonatkozó Facebook-posztja szerint a kötelező távolságot tartva, az egész hamburger vásárlós leállás mindössze 1 perc 51 másodpercet vett igénybe a mentő fedélzeti számítógépe alapján.  A vizsgálat végül azt is feltárta, hogy a két mentős meg sem tudta enni a megvásárolt ételt, mert az állomásra érkezésük után rögtön hívást kaptak.

A Budapest mellett már Debrecenben és Székesfehérváron is jelenlevő burgerlánc tulajdonosa szerint nem számolták ki, mennyit költenek az akcióra, csak csinálják. A poszt alatt az Országos Mentőszolgálat is megköszönte a jószándékot.

A címlapkép illusztráció, forrás: Shutterstock.com / Triff

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek