Vakcinát hozó csokinyuszit készít a maszkos télapóról elhíresült cukrász

  Étcsokoládés fecskendőkkel díszítjük a 2021-es húsvéti kollekciónkat, de természetesen lehet csokivakcina nélküli húsvéti csokoládéfigurákat is kapni – írja Facebook-oldalán a lajosmizsei Rimóczi-Art Csokoládé és Grillázs Szalon, akikről utoljára novemberben, a maszkos csokoládétélapójuk kapcsán írtunk.

  Forrás: Rimóczi-Art Csokoládé Grillázs Szalon / Facebook

  Rimóczi László cukrász maszkos csokimikulásairól még a Reuters is írt, a vele készített riportban akkor arról beszélt, hogy először csak egy jó mókának szánta ezeket a télapókat, aztán később már annyi megrendelést kapott, hogy alig győzte teljesíteni.

  Forrás: Rimóczi-Art Csokoládé Grillázs Szalon / Facebook

  Rimóczi László cége, a Rimóczi-Art Kft. az eredeti édességért február végén a Magyar Édességgyártók Szövetségének 2020-as innovációs díját is átvehette. Sánta Sándor, a szövetség elnöke azzal indokolta az elismerést: a maszkos mikulás túlmutat azon a szemléleten, amely az élelmiszer-innovációt kizárólag a receptúrák változtatásával köti össze – olvasható a Hiros.hu oldalán.

  Forrás: Rimóczi-Art Csokoládé Grillázs Szalon / Facebook

   

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!