Jön a ropogós, ostyás tejcsokoládé vegán változata!

A hét elején, a svájci cukrász-konglomerátum nyilvánosságra hozta, hogy híres ostyás csokoládéja, ami 40 különböző ízesítéssel kapható világszerte – és egy cukrászmesternek köszönhetően több mint 300(!) változatban csak Japánban –, most növényi alapú változatban is megjelenik.

A vegán KitKat, amelynek neve KitKat V lesz, még ebben az évben megjelenik a világ több országában. A döntés és a termék azért született meg, mert a céget már évek óta kérték a vásárlók egy ilyen verzióra is – olvasható az Independent.co.uk cikkében.

A Nestlé ugyanakkor azt is kijelentette, hogy a vegán csokoládé egyelőre csak a kiválasztott kiskereskedőknél lesz elérhető, mert először meg kell várni a vásárlói visszajelzéseket. A cég szerint a vegán alternatíva ugyanazt a „tökéletes egyensúlyt nyújtja majd a ropogós ostya és a sima csokoládé között, amelyet az emberek ismernek és szeretnek".

A vállalat egyelőre még nem részletezte az összetevőket, de megerősítette, hogy a KitKat V 100% -ban fenntartható kakaóból készül.

Címlapkép forrása: aperturesound / Shutterstock.com

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek