Készítsen lasagnét az egyik legjobb olasz étterem két séfjével együtt!

  Ahogy az év elején is írtuk a Szokások, amelyeket a tavalyi év tanított nekünk, de átmentenénk 2021-re című cikkünkben, az online tanfolyamok és együtt főzések még nem értek véget. A következő program is egy ilyen online főzés, amit Alessandro Manna és Gianni Annoni tartanak, a Casa Pomo d'oro élménykonyhájából.

  Az együtt főzést a Casa Pomo d'oro Facebook-oldalán tudjuk majd követniForrás: Casa Pomo d'oro / Facebbok.com

  A kétnaposra tervezett, élőben közvetített főzés tárgya a lasagne lesz, amit két részletben január 21-én és 22-én készíthetnek el a jelentkezők. A szükséges hozzávalókat alapanyagcsomagként (4 fő részére) még megrendelhetjük január 19-én, kedden 12 óráig, majd átvehetjük azt másnap 10-től csütörtök 16 óráig. A prémium alapanyagokból álló csomag ára 9900 forint, amiben benne van a recept is - olvasható az esemény Facebook-oldalán.

  A főzés csütörtök és péntek este 18 órától indul; az első este a ragut készítik majd el a jelentkezők, és begyúrják a tésztát, ami aztán pihen egy napot. A második este pedig jön a tészta formázása, a bechamel készítés, a lasagne összeállítása és végül a sütés.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!