Abszurd és kissé érthetetlen hamburgert hívtak életre Kínában

A McDonald's rajongók többsége valószínűleg a jól ismert alaptermékeket keresi az étteremláncnál, mint a Big Mac vagy a sült krumpli, ugyanakkor nem ritka, hogy a cég érdekes és egyedi ételeket vezet be az adott helyi ízléshez igazodva.

Házilag is könnyen elkészíthető, ha valakinek épp erre van igényeForrás: Brunch Boys/youtube.com

Nem tudjuk, mennyire sikerült ráérezniük, miről álmodnak a kínaiak, amikor a löncshúsos-oreós burger ötlete kipattant a fejükből, de az biztos, hogy sok helyen biztosan nem állná meg a helyét a bizarr párosítás. Ugyanakkor az is tény, hogy több nemzetközi márka is előszeretettel teszteli szokatlan termékeit a kínai piacon.

Érdekes egybeesés, hogy évekkel ezelőtt felröppent és sok lájkot kapott egy álhír, mely éppen egy hamburgerrel hirdetett, löncshúsos oreóról szólt. Persze, felmerülhet a gyanú, hogy ebben az esetben is csak egy kacsáról, vagyis hoaxról van szó, ezt cáfolni látszik, hogy a kínai meki oldalán is szerepel a termék hirdetése.

Forrás: mcdonalds.com.cn

A szendvics két szelet, oreokeksz-morzsával megszórt löncshúst tartalmaz, a tetején majonézzel, mindezt körülbelül 600 forintért, és csak a kínai McDonald's klubtagjainak. A limitált kiadású burgerből maximum 400 000 darabot készítenek el - derül ki a travelandleisure.com cikkéből.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek