Adalékmentes sajtokkal, kolbászokkal élőben elérhető lesz a Kistermelők Kispiaca

A Palockosar.hu azért jött létre, hogy a nyugat-nógrádi kistermelők minőségi portékáit minél többen megismerhessék. A házhoz szállítás már jó ideje elérhető a weboldalukon keresztül, de október 10-én és október 17-én a legtöbb termék személyesen is elérhető lesz a Mogyoródi úti Sportpályán megrendezett Kistermelői Kispiacon.

A szörpöktől a túrón keresztül a birsalmasajtig minden kapható, de csak erről a vidékről származhatForrás: Palóckosár Egyesület / Facebook.com

A termékek érdekessége, hogy nem csak a piaci vagy a weboldali elérés közös bennünk, hanem a minőségük is – olvasható az egyesület honlapján. A vásárlók ugyanis csak olyan húsokat, sajtokat, zöldségeket, szörpöket, borokat és lekvárokat vásárolhatnak a piacon, melyek kivétel nélkül a Börzsöny, a Cserhát és az Ipoly-völgye családi gazdaságaiból származnak, eredetiek és lekövethetők.

Ahogy a szombati esemény Facebook oldalán is írták, minden terméket nem tudnak elvinni a piacra, de a legkelendőbbek ott lesznek. Illetve a vásárlókat reggel 8-tól 16-ig frissítő szörpökkel, pár helyben fogyasztható falatkával és friss kávéval is várják.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek