Három kitűnő séf készíti el a legfinomabb mangalica fogásokat ezen a vacsoraesten

A mangalica Magyarországon őshonos, világhírű védett sertésfajta, amely sok-sok különleges étel klasszikus alapanyaga, fesztiválok és ételsorok fontos inspirációja. Most a Mangalicatenyésztők Országos Egyesülete és a Párisi Passage Café & Brasserie csapata összefogott, hogy közösen megalkossanak egy limitált létszámú vacsoraeseményt, ahol e különleges hungarikumé lesz a főszerep - olvasható az est Facebook oldalán.

Forrás: Párisi Passage Café & Brasserie / Facebook.com

Az október 7-re tervezett vacsorára három neves séf, Litauszki Zsolt, Varju Viktor és Lutz Lajos 2-2 fogást alkottak meg, valamint egy közösen megálmodott ráadás desszerttel is készülnek. A három nagy múltú szakember (Párisi Passage, Pierrot, Gundel Étterem, Vendéglő a KisBíróhoz, Bock Bisztró, 21 A Magyar Étterem stb.) az ételsor garanciájáért felelős, a Párisi Passage pedig a hozzá illő helyszínt biztosítja.

A 6+1 fogásos vacsora alatt a vendégek megismerhetik a mangalica különböző húsrészeiben rejlő lehetőségeket, valamint a mangalicatenyésztés sajátosságairól is szó esik az este alatt. A részvételi díj 14 990 forint, plusz 13% szervízdíj. Mivel az esemény limitált létszámú, az előzetes foglalás és a regisztráció kötelező.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek