Jubileumi gasztrotúrára hívja a borok szerelmeseit a Ferencváros négy csapattagja

A Minden(ki)zöldell elnevezésű gasztrotúra apropója a Ferencváros csapatának 1995-ös sikerszériája. Az éppen 25 évvel ezelőtti győzelmeket és gólokat a négy házigazda, Hajdu Attila, Hrutka János, Telek András és Vincze Ottó társaságában ünnepelhetik azok a Fradit és a legendás csapatot szerető vendégek, akik érdeklődnek a minőségi borok világa és a gasztronómia iránt.

Forrás: Udvari Gasztrotúra / Press

Az október 10-re tervezett túrán a csoport egy nagy sétát tesz a pincék, a több száz éves házak, a mandulafák és szőlőtőkék között a balatoni panorámában. A program szerint - amire a Facebook eseményen megadott e-mail címen lehet jelentkezni - egy nap alatt bejárják majd Balatonudvarit és Fövenyest, a szőlőhegyet, a falut és a vízpartot.

A szabadtéri rendezvényt a Kalóz Strandbisztró, a Skrabski Pince és a Fürjes Udvarház szervezik, maximum 70 fő részvételével, szigorúan betartva a járványügyi előírásokat – olvasható a sajtóközleményben is. A helyszínek mind külön programokkal jelentkeznek, de a közös túra 10 órakor indul a balatonudvari Skrabski Vinotéka elől.

A Fürjes Udvarház lesz az első megálló, ahol egy hármas borsor, sajtkóstoló, borkorcsolyák és pincelátogatás várja a vendégeket. A Skrabski Pincéhez a balatonudvari szőlőhegyen át jutnak el. Innen a borkóstolás után irány a fövenyesi strand, ahol a harmadik állomás, a Kalóz Strandbisztró piknikválogatást kínál majd.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek