Viszlát 2020! A királyi burgerező pillanatok alatt elhozta az év végét

  A karantén időszak alatt többször is felbukkant a Burger King neve az interneten, mivel újabb és újabb ötletekkel igyekeztek jobb kedvre deríteni az otthonaikba zárt embereket. Mi is írtunk arról, hogy az étteremlánc szerint, hogyan kell otthon Karantén Whoppert készíteni, illetve mire jó a burgerező papírkoronája azon kívül, hogy királyul néz ki. 

  Most azonban egy olyan reklámmal álltak elő, ami felgyorsította az időt, és július végéről rögtön decemberre, pontosabban karácsonyra ugrott. A szpot szerint 2020 már így is túl hosszúra nyúlt, itt az ideje, hogy vége legyen. Szóval a cég kreatív emberei felkapcsolták a fényfüzéreket, felállították a karácsonyfát és még egy kis műhavat is kreáltak, hogy közelebb hozzák az év végét - írták a Marketingdive.com oldalán.

  A reklámban megkérdezett maszkos járókelők, vagy éppen statiszták is egyet értettek abban, hogy a 2020-as évtől elbúcsúzhatnánk végre, és milyen jó is lenne, ha egy csapásra karácsonyra ébredhetnénk. 

  Címlapkép forrása: (c)Burger King / Youtube.com

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!