Ebben a rooftop bárban úgy érezhetjük, hogy miénk Budapest

Az új rooftop bar megnyitásával a földszinten üzemelő Liz and Chain Bar égbe törő társat kapott, ahonnan nemcsak a Duna hídjait, a Parlamentet, a Budavári Palotát, a Bazilikát, a Citadellát és a Gellért-hegyet csodálhatjuk meg, hanem ötletesen elkészített koktélokat is rendelhetünk – olvasható a sajtóközleményben.

Klassz házi főzetekkel, bitterekkel és sok kísérletezéssel készül a bár személyzeteForrás: Socially / Balogh Kata

A elmúlt években az egész világon elterjedt a tetőbár trend, hiszen ahogy egy hegy csúcsáról is felemelő lenézni a völgybe, úgy egy megfelelő épület tetejéről is jó érzés lepillantani a városra, akkár nappali akár esti fényben fürdik.

Liz and Chain Sky Lounge-t egy olyan helynek álmondták meg a tulajdonosok, ahova fel lehet menni meginni egy munka utáni aperitivót a kollegákkal, vagy randevúra vinni a párunkat, esetleg szülinapot ünnepni a barátokkal. Vasárnaptól szerdáig privát események levezénylését is vállalják a tetőn.

A tulajdonosok szerint előreláthatólag a naplementézős órák lesznek a legnépszerűbbekForrás: Socially / Balogh Kata

A tavaly megnyitott Liz and Chain Barhoz hasonlóan a Sky Lounge-ban is kiemelten foglalkoznak a koktélokkal és gin tonicokkal, de melléjük még kreatív hideg és meleg mezzék és tapasok, illetve desszertek is készülnek, á la carte rendszerben. A bár július 16-tól egészen az őszi szezonig, csütörtöktől szombatig, 17:00-tól éjfélig várja a vendégeket.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek