Palkonyai programok ínyenceknek és szabadba vágyóknak

  Az egyutcás gasztrofalú, a villányi borvidék egyik kedvec úti célja ismét hívogatja az ínyenceket és a szabadba vágyókat. Május 30-án és 31-én újra kitárja a kapuit és megnyitja a nem csak a borospincéket, hanem a Palkonyai Termelői Piacot is.

  Forrás: Atika / Palkonya / Press

  A piacon kiváló helyi termékek közül válogathatunk: a Blázsovics boroktól kezdve, a Dunamente
  Sajtműhely, az Anirol Chilli és a Fructus Tejtermékgyártó Szociális Szövetkezet termékein át, egészen
  a Mároki finomságokig. A pultokon találunk sajtokat, mézeket, kolbászokat és házi chilit is. A Pavilon Gasztroteraszon pedig a vidék jellegzetes ízvilága köszön vissza - olvasható a sajtóközleményben és a piac oldalán.

  A sajtóközlemény szerint a kétnapos palkonyai hétvégén a felnőtteket a nyitott picék és a piac standjai várják, a gyerekeket pedig kézműves programok szórakoztatják majd, ha már eleget kóstoltak és barangoltak a standok között.

  Akik már voltak korábban a pincéknél és a piacon, azok most se felejtsék otthon a pikniktkarót, a túraciópőt, vagy éppen a biciklit, mert a piacozást ezen a vidéken össze lehet kötni egy szőlődombokon ücsörgős piknikezéssel, egy nagy sétával vagy egy biciklis túrával is.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!