Csakazértis megünneplik a rosé borokat a nyáron

A Rosalia fesztivál szervezői is az utolsó pillanatig küzdöttek, hogy állandó és új látogatóikkal együtt ünnepelhessenek a Ligetben idén is, de a világ és az ország dolgai, illetve a járvány miatti szabályozások közbeszóltak. De – és ahogy a szervezők írták, mindig a „de" szócska után jön a lényeg – a Rosaliát #csakazértis megtartják, csak más térben.

Forrás: Rosalia #csakazértis / Facebook.com

A rosé borokat, a hozzájuk kapcsolódó élő beszélgetéseket, online rosé- és pezsgőkóstolókat, illetve ajánlókat, művészi és zenei előadásokat mind online formában adják majd át június 5-én és 6-án, naponta körülbelül három órában. Az esemény Facebook-oldalán futó kampány és műsor alatt is lesz jó pár nyereményjáték, ahogy a fesztiválon is lenni szokott.

A szervezők most azt ajánlják, hogy aki szeretne, az június 5-én és 6-án ragadjon poharat, bontson egy üveg rosét, helyezze magát kényelembe a kanapén, a kertben, a teraszon vagy a kádban, és hallgassa-nézze a fesztivál programjait. A videókat az esemény főoldalán, a Videók menüpont alatt találjuk majd.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek