Forgatókönyv nélküli karantén-főzőműsorral indít az új HBO videószolgáltató

Egyre több olyan főzőműsorról hallani, ahol sztárok mutatják be a tudásukat a saját konyháikban. Most Selena Gomez énekes- és színésznőn van a sor. A WarnerMedia május 5-én jelentette be, hogy az egyelőre cím nélküli karantén-gasztro sorozatot az újonnan induló HBO Max streaming szolgáltató oldalán követhetik az érdeklődők. A műsorban bepillanthatunk majd Gomez konyhájába, aki lelkes, de nem profi szakácsként mutatja be kedvenc ételeit. A részek alatt pedig mindig csatlakozik majd hozzá egy neves séf, természetesen online kapcsolásban.

Forrás: Denis Makarenko / Shutterstock.com

A 10 részes sorozatot forgatókönyv nélküli műsorként reklámozzák, és a fő hangsúly a hobbi főzésen van, így a sok finom étel mellett felbukkanhat a háttérben a füstölgő sütő is és a hiányzó alapanyagok problémája – olvasható a Foodandwine oldalán.

Selena Gomez elmondása szerint fontos szerepet játszik az életében a főzés és a helyi alapanyagok. Ha más karriert választott volna, akkor szívesen tanult volna szakácsnak. De így most azt tudja megmutatni, hogy a karantén ideje alatt milyen jól lehet kísérletezgetni a konyhában, ha van rá időnk és kedvünk.

Az HBO Max, ahol a program látható lesz, egy 2020 tavaszára tervezett video on demand szolgáltatás, amelyet a WarnerMedia Entertainment üzemeltet. Az indulását május 27-re lőtték be. Gomez 10 epizódos főzőműsora pedig a nyári szezonban lesz látható.

Az HBO Max a WarnerMedia filmes és televíziós könyvtárából kínál majd a tervek szerint tartalmakat, a már meglévő kínálat mellett pedig több új eredeti televíziós sorozat és film is itt debütál majd. De ami még meglepőbb, hogy szolgáltató nyilvánosságra hozta még 2019-ben, hogy megállapodást kötött a BBC Studios-szal, így az HBO Maxhoz kerülnek majd a forgalmazási jogai többek között a 2005-ben újraindult Doctor Who (Ki vagy doki?) című nagysikerű brit sorozatnak 11 évadának.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek