Így készítsünk negroni koktélt egy filmsztár oldalán

Az Oscar-díjra jelölt Stanley Tucciról már korábban is írtunk új olasz főzőműsora és szakácskönyvíró tudománya kapcsán. Most azonban a karanténba zárt lelkünket jött megmenteni egy negroni koktéllal. 

A színész rövidke videója pont akkor érkezett meg, amikor már minden veszni látszott, mert az amerikai Twitter oldalait beterítették a rosszabbnál rosszabb COVID-19 hírek. A későbbi hozzászólások szerint Tucci hősként érkezett, aki a vörös köpenyt lecserélte egy fekete pamut pólóra, a kardot, a repülést és egyéb más szuperképességeket pedig egy koktélos pohárra és egy üveg ginre - írták a Lonely Planet oldalán.

Forrás: s_bukley / Shutterstock.com

A 2 perc 13 másodpercig tartó mesterkurzust felesége, Felicity Blunt (Emily Blunt színésznő testvére) vette fel. A háttérben jazz zene szól (mi más lehetne) a pulton pedig előkerülnek a koktél összetevői.

Először kapunk egy kis magyarázatot a koktél alapját illetően, ami dupla shot gin, de lehet vodka is, ha nincs más otthon. Ez a jéggel együtt belekerül egy shakerbe. Ezt követi egy shot édes vermut, amit egy shot Camparival kerekít le a színész. Bár eredetileg nem kell összerázni ezt a koktélt, a videó élvezhetőségén ez nem változtat. Tucci a kész italt egy vékony szelet naranccsal díszíti.

Persze a kész koktél is nagyon fontos, meg az is, hogy bepillanthatunk egy híres színész esti rituáléjába, de az olvadozó kommentek azok, amik igazán teljessé teszik ennek a videónak az értékét.

A mi egyik kedvenc hozzászólásunk így szól: „Képzeljük el, hogy Stanley Tuccival ragadtunk a karanténban, aki utolsó férfiként a világon igazi nadrágot, övet és órát visel és még koktélt is készít. Nincs ennél kifinomultabb, felnőttebb pillanat."

Címlapkép forrása: Denis Makarenko / Shutterstock.com

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek