A legkedveltebb brit sütisütő verseny győztese Netflix sorozatot kapott

Miután 2015-ben megnyerte a The Great British Bake-Off sütisütő sorozatának hatodik évadát, Nadiya Hussain szinte hozzákötötte az életét a BBC csatornához. A brit televíziónézők szerint is imádnivaló szakácsnő 2016-ban egy dokumentumfilm sorozatban jelent meg és Bangladeshbe utazott, ahol családi és gasztronómiai gyökereit kereste fel. 2019-ben a csatorna Time to Eat című sorozatában is közreműködött, de ez a 2020-as Netflix sorozat az első önálló főzőműsora – írják a FoodandWine oldalán.

Forrás: Nadiya’s Time to Eat / Netflix screenshot

A Nadiya's Time to Eat (a címen nem kellett sokat gondolkodni) érdekessége, ahogy az alább látható trailer videóból is kiderül, hogy a szakácsnő nem beszerezhetetlen alapanyagokkal főz és a legtöbb fogás elkészítése mindössze 10-20 percet vesz igénybe. A műsor hangulata majdnem olyan, mint mikor Jamie Oliver még a kezdet kezdetén „Pucér szakácsként" rohangált fel s alá a lakásában.

Sőt, Hussain még a trükközésekre is megtanítja a nézőket. Figyeljék majd meg, mikor használja azt a szót, hogy „Cheat"; na akkor kell majd a helyettesítő alapanyagokra és praktikákra odafigyelni.

A szakácsnő három gyerek mellett főz, így arra is figyel, hogy a háztartásokban, az idő szűkében lévő konyhafelelősöknek ne kelljen órákat a gáz mellett állni, hogy mondjuk vacsorát teremtsenek az asztalra.

Bár egyáltalán nem a karanténba zártság idejére tervezték a show-t, talán jobb megjelenési időpontot nem is találhattak volna neki, hiszen az étterembe járás helyett most mindenki otthon próbálgatja a főzőtudományát. A Nadiya's Time to Eat április 29-től lesz elérhető a Netflix oldalán.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek