Május elsején a konyhánkba jön Gianni és az olasz konyha

A budapesti Casa Pomo d'oro online programját ajánlanánk a figyelmükbe. A Facebookon keresztül elérhető együtt főzés első estéjére április 24-én került sor. Innentől kezdve péntekenként 18:00 órától csatlakozhatnak az érdeklődők az étterem élő közvetítéseihez.

Az első főzőeste guszta végeredményeForrás: Casa Pomo d'oro / Facebook.com

Az együtt főzéshez tehát ki sem kell mozdulnunk otthonról, még az alapanyagokról is gondoskodnak a szervezők, sőt, egészen az ajtóig kiszállítják, ha arra van szükség.

A következő esten, vagyis május elsején Risotto agli Asparagi-t, vagyis zöldspárgás rizottót főznek meg a házigazdák, Gianni Annoni tulajdonos és Alessandro Manna executive chef. A jelentkezőknek pedig nincs más dolga, mint megrendelni az étterem által (egész baráti áron) összeállított alapanyag csomagot, ami 4 főre elegendő hozzávalót tartalmaz - olvasható az esemény Facebook oldalán.

A csomag tartalma 500 g Carnaroli rizs, 125 g vaj, 1 fej vöröshagyma, 120 g Parmigiano Reggiano - parmezán sajt, 1 liter zöldségalaplé, 500 g friss zöldspárga, só és bors. A csomag ára pedig 9900 forint. A csomagot személyes átvétellel és házhozszállítással is lehet kérni. Ahogy az első este csomagjában, úgy a májusiakban is benne lesz a recept nyomtatott változata:

Ha megérkeztek a hozzávalók akkor pedig már nem kell mást tenni, mint előkészíteni az alapanyagokat és a konyhai eszközöket, péntek este pedig csatlakozni a két séfhez, a Casa Pomo d'oro Facebook oldalán. A következő estek május 8-án és 15-én lesznek. A soronkövetkező receptekről hétfőn értesülhetnek az érdeklődők.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek