E-sztárszakácskönyvvel támogatják az éttermeket New Yorkban

  A nagy múltú Penguin Random House könyvkiadó jelentette be a hét elején, hogy május 5-re tervezik annak az online szakácskönyvnek a megjelentetését, aminek elkészültében több mint 40 neves séf, és a kiadó állandó gasztronómiai szakemberei vettek részt.

  A Family Meal: Recipes from Our Community (Családi étkezés: Receptek a közösségtől) című kizárólagos e-könyv (a járvány lecsengése után sem jelenik meg nyomtatott formában) eladásaiból befolyt összeg száz százaléka a COVID-19 Emergency Relief Fund (COVID-19 Vészhelyzeti Segély Alapítvány) részére megy majd, amit az Éttermi Dolgozók Közösségi Szervezete (Restaurant Workers' Community Foundation) hozott létre.

  A lényeg, hogy a könyvek árából közvetlenül segíteni tudják a jelenleg munka nélkül maradt éttermi dolgozókat és így enyhítsék a pénzügyi terheiket – olvasható a FoodandWine oldalán.

  A különleges könyv segítségével készíthetünk majd liguriai focacciat, chorizo kolbászos fehérbabos egytálételt, és tökéletes reggeliket is. A kötet már előrendelhető a kiadó és a Barnes & Noble, illetve az Amazon oldalán, 5 dollár 99 centért.

  Címlapkép forrása: (c) PENGUIN RANDOM HOUSE / FB

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Ezek is érdekelhetnek