Egy philadelphiai étterem videócsettel rekonstruálja az autentikus vacsoraélményt

  A négy éves, családi tulajdonú Apricot Stone, mely egyébként a Northern Liberties negyedben működik, most a FaceTime, a Duo és a Sykpe használatával szeretné visszaadni az éttermi élményt - adja hírül a Lonely Planet.

  Az Apricot Stone terasza tavaly szeptemberbenForrás: Apricot Stone/Facebook

  Ha a vendégek felhívják az éttermet és vacsorát foglalnak, e-mailben megkapják az ételek és italok menüjét. A mediterrán jellegű választék többek között hummust, baba ghanousht, falafelt, kebabot, shawarmát és gatnabur, vagyis örmény rizspudingot tartalmaz. A recepteket Fimy séf az édesanyjától tanulta, aki még gyermekkorában sajátította el a főzés alapjait a szíriai Aleppóban, mielőtt a család az 1980-as években az Egyesült Államokba költözött.

  A megadott foglalási időben Fimy séf fia és Ara Ishkhanian étteremvezető videohívással jelentkezik a hangulatosan kivilágított Apricot Stone-ból, ahol halk zene szól, és ahol a vendégek virtuálisan helyet foglalhatnak egy terített asztalnál. Az étteremvezető bemutatja a kínálatot, és felveszi a rendelést.

  Miután az ételt kiszállították, Ishkhanian újból felhívja a vendégeket, hogy érdeklődjön, minden rendben van-e, és még egy pohár vizet is kitölt a képernyőn, hogy teljes legyen a hatás, mielőtt elbúcsúzik.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!