A szeminárium után, itt a webinárium és még főzni is megtanít

Ahogy egy korábbi olaszországi cikkben bemutattuk Nonna Nerinát, aki az unokájával együtt tésztakészítő tanfolyamokat tart a neten keresztül, most egy magyar online kurzusról adunk hírt, amit nem rég találunk. Az ajánló szerkesztője már több Chefparade főzőtanfolyamon is részt vett személyesen, de azt ő sem és a főzőiskola vezetőség sem gondolta volna soha, hogy a vírusjárvány miatt egy teljesen új térbe kell majd áthelyezni a kurzusokat. 

Forrás: chefparade.hu / webinarium

A Chefparade Főző-Webináriumot elsősorban a várt újranyitásig szervezik meg a főzés és az együtt főzés jelszavak alatt. Az online kurzusokat esténkén tartják meg 17 és 20 óra között. A szakácsok a főzőiskola studiójában főznek, amíg a jelentkezők a saját konyhájukat használják. A résztvevők Zoom videókonferencián tartják a kapcsolatot. Egy csoport öt résztvevő párból és a szakács-animátorból áll össze. A főző-konferencia alatt lehet kérdezni és real-timeban mindenki láthatja azt is, hogy ki hogyan áll a fogásokkal.

A szükséges alapanyagokat és a recepteket is - melyek benne vannak a kurzus árában - a webinárium esetében a Chefparade Csapata házhoz szállítja a főzőest előtt. A jelentkezőknek csak a szükséges konyhai eszközöket kell biztosítaniuk. A program leírása szerint egy közepesen felszerelt konyha teljesen jó lesz. 

Mivel a főzőiskolának körülbelül 150 féle kurzusa van, ezért ezt jócskán le kellett szűkítani azokra, amik a  stúdiókon kívül is elkészíthetőek. A csapat végül 15 menüsort választott ki, amik közül a jelentkezők válogathatnak. Az egyes tanfolyamokra szakács és kategória szerint is lehet keresni, és ahogy a személyes találkozások esetében, úgy a webináriumra is be lehet váltani vouchereket - olvasható a Chefparade oldalán. 

A jegyek csak két fős árban kaphatók, de a saját konyhánkban egyedül, vagy akár az egész családdal is együtt főzhetünk. A befizetett összegért viszont négy fős adagokat főznek a jelentkezők, így az adott esti vacsorán túl marad még akár több napra is az elkészített ételből.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek