Magyar sztárszakácsok fogtak össze a jó ügyért

Egyhetes szervezés kellett hozzá, hogy minden feltétel teljesüljön ahhoz, hogy március 31-től kezdve a Magyar Bocuse d'Or Akadémia napról napra támogatni tudja az Országos Mentőszolgálat Központi Irányítócsoport, a SOTE Sürgősségi Betegellátó és a Fejér megyei Szent György Kórház dolgozóit.

A fotó csak illusztrációForrás: Shutterstock.com / Volodymyr Goinyk

Az Akadémia tagjainak jelentős része, és jó néhány csatlakozó séf is vállalta, hogy az elkövetkező időszakban naponta friss, meleg étel főzésével és kiszállításával támogatja majd a segítő programot. A tagok közül mindenki a szakmájának megfelelő beosztásban teszi hozzá saját tudását, energiáját a cél megvalósításához – olvasható az akadémia honlapján.

Magyarország topséfjei váltásban főznek majd heti hét napon át a fenti egészségügyi szervezetek dolgozóinak, határozatlan ideig, de húsvétig biztosan. Az ételek a Dining Guide közreműködésével jutnak majd el a célállomásokra és a METRO Gasztroakadémia konyhájáról kerülnek ki. A dolgozók kizárólag mikrohullámú sütőben melegíthető ételek kapnak, ezzel is garantálva az élelmiszerbiztonságot – tájékoztat a weboldalon megjelent hír.

A főzést vállaló séfek listája a következőképpen alakul:


Ádám Csaba, Barna Ádám, Ben Morris, Both Lőrinc, Csahók Ibolya, Danó Zoltán, Erdei János, Hamvas Zoltán, Haraszti Zsolt, Harmath Csaba, Jahni László, Kanász László, Kaszás Vanda, Kis Sándor, Kollár Endre, Kovács Lázár, Lutz Lajos, Mizsei János, Mogyorósi Donát, Molnár Attila, Molnár Bence, Nádudvari István, Nyíri Szása, Péter Bence, Pohner Ádám, Sasvári Szilveszter, Schmiedt Patrik, Steleer Zoltán, Széll Tamás, Szikszai Anna, Szulló Szabina, Tivadar György, Vágó Márton, Varju Viktor, Veres István, Volenter István, Wolf András.

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek