Ez a ginlepárló a munkásaiért egy időre arculatot váltott

A koronavírus elleni küzdelem több céget kényszerített már arra, hogy profilt váltson, legalábbis időlegesen. Így történt ez a kelet-londoni Haggerston városrészben található 58 Gin nevű szeszfőzde esetében is, mely egy időre beszüntette az alkoholos ital gyártását és a koronavírus miatt átállt a kézfertőtlenítőkre. A vezetőség úgy döntött, hogy a lepárlóüzem minden erőforrását felhasználja a járvány lelassításának érdekében, és hogy a vészterhes időkben is megmaradjon a dolgozók munkája.

Forrás: 58gin / Facebook.com

A Hand Gin-Itizer-nek elnevezett fertőtlenítő etanolt, glicerint, hidrogén-peroxidot és illóolajok keverékét tartalmazza. Az új termékből befolyt összeg 10% -át a The Drinks Trustnak adományozza a cég, ami egy olyan jótékonysági szervezet, amely az egyesült királysági alkoholiparban dolgozókat támogatja, ahol a koronavírushelyzet miatt sok munkahely veszélyben van - olvasható a cég honlapján.

A vállalat vezetősége azt reméli, hogy ez a változtatás lehetővé teszi majd, hogy a jövőben, a jelenlegi dolgozószámmal, ismét elindítsák a gin lepárlást. De addig is 3000 darab 200 milliliteres palack legyártását tervezik, amelyeket elsősorban olyan környékbeli kiskereskedőknek szeretnék eladni, ahol teljesen kifogytak a fertőtlenítőkből.

Nyitókép forrása: Pixabay.com

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek