Főzzünk együtt a világ egyik legismertebb karakterszínészével

A filmtörténet egyik legismertebb karakterszínésze, Stanley Tucci, akit az Éhezők viadalából, az Ördök Pradát visel című filmből, a Hölgyválaszból, a Julie és Juliából, illetve főszereplőként az 1996-os Olasz módra című kulináris komédiából ismerhetünk, most végre főszerepet játszik majd a tévéképernyőkön is.

Forrás: Youtube.com / The Tucci Cookbook

Az olasz-amerikai származású (a család eredetileg Calabriából érkezett Amerikába) színész azután vágott bele a Stanley Tucci: Searching for Italy című gasztro-dokumentumfilm forgatásába, hogy korábban már kiadta a Tucci Cookbook és a The Tucci Table című szakácskönyveket, amikben nagyrészt olasz származására visszavezetett, emlékekkel teli receptek sorakoztak.

Saját kulináris dokumentumfilm sorozatát a CNN égisze alatt készítik, és a tervek szerint négy részből áll majd. A hírek szerint a sorozat végigkíséri Tuccit az ország legkülönbözőbb régióiban és azt igyekszik majd bemutatni, hogy az ételek alakulását és elkészítését miként befolyásolja a gazdagság és a szegénység. Szó lesz a firenzei konyhakultúráról, a római, szicíliai és a milánói gasztrotrendekről és történetekről. Minden tésztát megkóstol, minden borba belekortyol és igyekszik majd a nézők elé tárni, hogy miért olyan ellenállhatatlan Olaszország és annak konyhája - olvasható a Foodandwine.com oldalán.

A CNN így nyilatkozott a színész elkötelezettségéről: Tucci vágya, hogy fedezze és bemutassa a történeteket és az embereket az olasz ételek mögött. Egy csodálatosan vonzó színész, aki igazi szenvedéllyel áll a témához. Arról, hogy a sorozat mikor kerül a képernyőkre még nincs hír, de az Imdb.com oldala szerint már készül.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek