Már foglalhatunk asztalt a 2020-as Étterem Hétre

A korábbi években megszokottnál hosszabban ideig, március 6-tól 15-ig ismerkedhetnek a gasztrorajongók az ország kiváló éttermeivel és azok különleges kínálatával. Kóstolhatnak marokkói bárányt, ausztrál wagyu steaket, szarvasburgert és japán ramen levest is.

Forrás: Országos Étterem Hét

Az Országos Étterem Hét tavaszi programjához idén több mint 20 új helyszín csatlakozott, így a hosszabb időszakra kitolt eseményen a legkülönfélébb konyhákkal, minőségi fogásokkal, precízen összeállított menüsorokkal ismerkedhetünk, fix menüárakon - olvasható a közleményben.

Az Étterem Hét honlapján keresztül összesen 140 vendéglátóhelyre lehet asztalt foglalni az országban, méghozzá olyan éttermekbe, amik a hazai gasztrokiadványok és rangsorok alapján szerepelnek az 50 legjobb magyarországi vendéglátóhely között.

A magyar ételek, az újragondolt, modern fogások, a grillezett húsok és a fekete zsemlében kínált szarvasburger mellett idén erősre sikeredett a halak és tenger gyümölcsei szekció is. Kóstolhatunk ugyanis polip paprikást, rák consommét, cápa steaket és Surf & Turf fogásokat is. A háromfogásos menüsorokat – sok étteremben többféle összeállítás közül is választhatunk – fix áron, általában 3900 forintért kínálják, de plusz és exkluzívabb fogással megfejelve 4 és 5 900-as sort is találni a listában. Asztalt ebédre és vacsorára foglalhatunk 18-as és 20 órás kezdéssel.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek