A világhírű divatmárka megnyitotta első éttermét

  A divatcég első éttermét az Oszaka városában található, négyemeletes Louis Vuitton Maison üzletház tetején nyitja meg február 15-én. Bár az éttermet már megelőzte a Le Café V megnyitója február elsején, az éttermet így is hatalmas figyelem övezi, mivel a Sugalabo V a márka zászlóhajójának számító épületben kapott helyet.

  Forrás: (c) Louis Vuitton / FB

  Az 1854-ben alapított Louis Vuitton cég nem az első, ami munkakapcsolatot köt a gasztronómiával. Massimo Bottura a Guccival állt össze, és Firenzében megnyitották a Gucci Osteriát. A híres Tiffany's ékszerüzlet pedig 2017-ben nyitott a vendéglátás irányában. Először New York-ban, majd idén februárban a londoni Harrods áruházban nyitott kávézót - olvasható dezeen.com oldalán.

  A Louis Vuitton üzletház étterméhez és kávézójához tágas terasz és koktélbár csatlakozik. A Sugalabo V étterembe pedig egy csapóajtón keresztül lehet bejutni a kávézóból.

  Forrás: (c) Louis Vuitton / FB

  A hatalmas japán vitorlás hajók megjelenésére hasonlító üzletházat Aoki Jun és Peter Marino építészek tervezték, Yoshioka Tokujin designer pedig a kávézó és étterem saját tervezésű étkészleteire alkalmazta az épület dizájnját. Az étterem séfje az a Yosuke Suga, aki a francia séfikon Joël Robuchonnál tanulta ki a szakmát.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!