Már készülnek a sörkorcsolyák a Gellért sörünnepére

A Gellért Hotel és a Serfőző szervezésében, idén ötödik alkalommal alakul át a szálló az ország legnagyobb sörkocsmájává. A 2020. február 14-15-16-ra tervezett esemény azonban nem csak sör, hanem gasztroünnep is lesz. A vendégeket pénteken és szombaton is sörvacsora várja, míg február 16-án, amolyan ráadásként egy sörbrunch zárja le az év első sörünnepét.

V. Indoor Sörfesztivál - korlátlan sörkóstolásForrás: Serfőző / Facebook.com

Az V. Indoor Sörfesztiválon közel 100-féle csapolt sört kóstolhatnak majd a vendégek 1-2 decis adagokban. Lesznek magyar, cseh, német, angol és belga, kis és nagyüzemi sörkülönlegességek – olvasható a indoorsorfeszt.hu oldalán. A pénteki és szombati fesztiválnapokon minden jegyfajta mellé jár majd egy logózott korsó és korlátlan sörkóstolás, vasárnap pedig a sörbrunchon korlátlan fogyasztás.

A gasztrokiállítók között ott lesz az eseményen a Gellért Sör-büfé, a Concordia Bell Őrvidéki kézműves sajtok, a Krak'n Town, a Chilion, a Smoking BBQ, a Terra Tuffola szarvasgomba specialitások és gemenci szarvaskolbászt, illetve libatepertőt is kóstolhatnak majd a sörök mellé.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek