Hívogató és mentes: új bisztró nyílt a Dob utcában

A főváros hetedik kerületében nem árt odafigyelni, mert pillanatok alatt új éttermek, bárok és bisztrók nyitnak a környéken. A Drumf bisztró december közepén bukkant fel Budapest gasztro-térképén, és a közösségi médiában megjelenő visszajelzések szerint gyorsan belopta magát azoknak a vendégeknek a szívébe, akik tudatosan és mentesen étkeznének.

Forrás: Drumf / Facebook.com

A tulajdonosok fine bisztróként tekintenek új vendéglátóhelyükre, mely különös figyelmet fordít a mentes és tudatos, egészséges étkezésre. Ételeik alternatív alapanyagokból készülnek glutén-, laktóz- és cukormentes termékek felhasználásával, mivel az ügyvezető, Kemencei Mónika is étkezési megszorításokkal él már öt éve.

De a mentesség nem egyenlő az íztelenséggel és az igénytelenséggel, így aki betér a Drumfba, egy fiatalos, igényes és könnyed eleganciát sugárzó környezetet talál, ahol a hatalmas laptoppultnál munka közben is falatozhat. A bisztrót és menüjét úgy alakították ki, hogy egy egyszerűbb reggelinek, egy laza vasárnapi brunchnak és egy egy nyugodt vacsorának, vagy ebédszünetnek is meglegyenek a megfelelő fogásai. A bisztro a Dob utca 53. szám alatt várja a vendégeket, akár egy kétfogásos menüre is, ami levest és főételt tartalmaz 1790 forintért – olvasható a bisztró Facebook oldalán.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek