Jövőre nyílik Manhattan legújabb gasztroparadicsoma

  Regionális specialitásokat kínáló, különböző éttermeket és bisztrókat egy helyre gyűjtő food loftok már Atlantában, Los Angelesben és New York-ban is találhatóak, sőt egyre többet terveznek nyitni 2020-tól. De ennyire egyedi konyhát egybegyűjtő komplexum még Amerikában sem nyitott korábban.

  Koreatown ManhattanbenForrás: Shutterstock.com

  A Manhattan Midtown negyedébe tervezett gasztrokomplexum 6 millió amerikai dollárból valósul majd meg, és olyan ismert és kedvelt ázsiai márkákat hoz majd egy tető alá, mint a tápiókagyöngyös, krémes, tejes teáiról ismert tajvani Tiger Sugar, valamint a koreai tojásos szendvicsek királya, az Eggdropp shop - olvasható a NY.Eater.com oldalán.

  A K-Food Gallery névre keresztelt vendéglátóhely a hetedik és a nyolcadik sugárút kereszteződésénél nyílik majd meg, egy 12 emeletes irodai épület alsó szintjén. A nyitott, fényes „piacon" 16, főleg koreai éttermet és kifőzdét, illetve cukrászdát találunk. A terület körülbelül 200 vendég fogadására alkalmas.

  A Tiger Sugar és az Eggdrop mellett ott lesz még a K-Food Galleryben a BB.Q Chicken, ami tipikus koreai rántott csirkét készít; a koreai comfort foodjáról ísmert Marrizzang és a Jongoro BBG is, aminek a tulajdonosai az egész projekt mögött állnak. A K-Food Gallery a tervek szerint 2020 nyarán nyílik meg.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!