Ez a hely maga a Bloody Mary-mennyország

A Naples Grande Beach Resort pazar hotelkomplexum a város homokfövenyes strandja mellett. Már az elhelyezkedése és a különböző luxusszolgáltatásai miatt is vonzó a turisták és üzletemberek szemében, de legújabb brunchajánlata már a helyi gasztrorajongóknak is vonzerőt jelent. Ugyanis a hotel nemrég nyitott egy Bloody Mary bárt, ahol 48 000 különböző kombinációjú, vodka- és paradicsomlé-alapú koktélt mixelhetnek maguknak a vendégek.

A kép csak illusztrációForrás: shutterstock.com

Már a bár neve is eléggé elkaphatja a fantáziánkat. A The Catch of The Pelican (A Pelikán zsákmánya) azonban inkább arra játszik, hogy kihozza belőlünk a bármixert. Éppen ezért rögtön nyolcféle házilag készített sókeverékből választhatnak a koktélrajongók: narancssóval, Perui csilis-citromos sóval, kapros tengeri sóval, fehér szarvasgombás sóval, sriracha sóval, Old Bay változattal, füstölt és koreai gochujang (paprikapasztás) sóval ízesíthetik a koktélt, melynek alapjául vodkát és tequilát is választhatnak. A képet házi készítésű paradicsomlé vagy zöld Bloody Mary teszi teljessé – olvasható az Insider.com oldalán.

Ebben a bárban a zellerszár sem marad egyedül a koktélban, ugyanis a brunchra érkező vendégek 75 különböző ételből készíthetnek kisebb-nagyobb nyársakat, amik aztán a koktélba kerülnek. Dolgozhatnak töltött jalapeno paprikával, rántott mozzarella golyócskákkal, sült baconnel, kolbásszal és grillezett garnélával. De szóba jöhetnek hideg hozzávalók is, mint például az ecetes zöldségek és csili, füstölt sonka, mini kukorica, olívabogyó és mini péksütemények.

A koktél nem lehet teljes, ha nincs benne legalább egy kicsike csípős szósz, így a bár vezetősége azokból is felsorakoztatott párat. A visszatérő vendégek a Louisiana Hot Sauce-ra, az El Yucateo Chipotle Tabascora és a Green Tabascora voksoltak a visszajelzések során. Egy összeállított koktél ára 14 dollár (4 000 forint), míg a korlátlan ital és nyárs fogyasztás 35 dollárra jön ki.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek