Szendvicset vagy szendvicset? – kérdezte a Lufthansa stewardesse

  A légitársaság változtatásai 2019. november 28-tól válnak érvényessé, minden turistaosztályon, a hosszú távú járatokon – olvasható az Airliners.de cikkében. A döntés szerint az utasok nem kapnak majd második meleg ételt a repülőúton, helyette egy kiadós szendviccsel kell megelégedniük.

  Szendvics vagy második teljes étkezés? - A kép illusztrációForrás: Dmitry Birin / Shutterstock.com

  A cikk szerint az eddig megkérdezett utasok nagy része üdvözli a változást, és jó lehetőségnek tartja, hogy nem kell azonnal elfogyasztani az ételt. Ha szeretnék, az út hátralevő részére be is csomagoltathatják azt.

  De nem csak az étel, hanem az italok terén is újdonságok lesznek. Ugyanis november végétől nem csak a Premium Economy vagy a Business osztályon utazók kapnak majd fél literes, palackos vizet, hanem a turistaosztály utasai is. Ha pedig kiürülne a palack, az utasok kérhetnek majd még egyet. A légitársaság célja, hogy az új catering-koncepciót minél gyorsabban kiterjessze az összes hosszú távú járatára.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!