Királyi titkos ajtók tényleg léteznek, még a pubokban is!

  William herceg felesége egy szülői ismerkedőestre volt hivatalos a Thomas's London Day School szervezésében, ugyanis George herceg és Charlotte hercegnő is ide járnak. Az eseményt London egyik legfelkapottabb helyén, a Hollywood Arms nevű bárban rendezték, ami nagyon büszke arra, hogy London krémjének a krémje is ide szervezi a partijait.

  A kép csak illusztrációForrás: Per Grunditz / Shutterstock.com

  Ez a rendezvény, most pont nem ezek közé tartozott, így Kate Middleton is fotósok és újságírók, illetve rajongók hada nélkül szeretett volna részt venni rajta. Ezt pedig úgy tudta megoldani, hogy azt a titkos ajtót használta bejáratként, amit még Harry hercegnek készítettek bulizós-legény korában.

  A The Daily Mail cikke szerint bár Kate nem teljesen egyedül ment a találkozóra – egy királyi testőr azért kísérte – mégis sikerült neki egy kicsit elvegyülnie a többi szülő között az egyébként hangulatos, bár nem az átlag pénztárcára kitalált pubban.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!