Szarvasbélszín és magyar alga is lesz az idei gasztroperán!

Az ötödik alkalommal megrendezett egri Kamaraopera Fesztivál egyik legfinomabb programja a Líceum dísztermében megrendezett Étkek éS VÉTkek című élményvacsora lesz. Az estre jegyet váltó gasztro- és zenerajongók a Stílusos Vidéki Éttermiség (SVÉT) fogásait, egri borászok finom borait, világsztár-operaénekesek hangját és az egri szimfonikusok zenéjét élvezhetik majd a vacsora ideje alatt.

A kép csak illusztrációForrás: Shutterstock.com

A Gasztropera során, amit 2019. november 23-ra terveznek, öt fogást kóstolhatnak majd meg az Anyukám Mondta Étterem csapatától Encsről, a Pannónia Gasztrohajó Budapesttól, az IKON Restauranttól Debrecenből, a Viator Apátsági Étteremtől Pannonhalmáról, és a
Macok Bisztró csapatától Egerből – olvasható az esemény Facebook oldalán.

Az olyan ételek mellé, mint a kacsamáj sommal, birssel és szarvasgombával, vagy szarvasbélszín vadasan, illetve a harcsapaprikás juhtúróval és "magyar algával", olyan borok társulnak majd, mint a Kovács Nimród Winery 2016-os Batonage Chardonnay-ja, vagy az Almagyar-Érseki Szőlőbirtok szintén 2016-os Menoire Grand Superior bora. A harmonikus ízeket pedig két díszvendég, Vizin Viktória mezzoszoprán, a Metropolitan Opera és a Covent Garden sztárja valamint Haja Zsolt, az egyik legkiválóbb magyar bariton, továbbá az Egri Szimfonikus Zenekar és Szabó Sipos Máté kerekítik majd le előadásaikkal. A vacsoraestre 14 900 forint a jegy egy fő részére, amit személyesen, az Imola Udvarház Dessert Hotel recepcióján lehet megvásárolni.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek