Akár még élőben is szurkolhatunk a séfeknek a rácson!

A SÉF A RÁCSON elnevezésű országos online grillverseny 4. szériájában profi és amatőr grillesek és bbq fanatikusok méretik meg magukat a nagy értékű profi grillkészülékekért. A végső összecsapáson, amit 2019. november 9-re szombatra szerveztek, a helyszínen is szurkolhatunk majd a döntőbe jutott grillezőknek. A ma még hat versenyzőből csupán három juthat be az élő döntőbe, amit a SpaTrend központban, Ürömön rendeznek – olvasható a verseny sajtóanyagában és honlapján.

A kép csak illusztrációForrás: shutterstock.com

A  három döntős a helyszínen kapott grillfeladatokban méri majd össze a tudását. A zsűri figyeli az elkészítés módját, technikáját, az ízeket, a kóstoltatást, valamint a kreativitást. Továbbá azt is értékeli, hogy milyen a pályázó előadásmódja, hogyan vonzza oda a közönséget, milyen a kommunikációja és előadási képessége.

Ha személyesen is kilátogatunk a grillversenyre, akkor érdemes időben odaérni a helyszínre, mert 10 órakor már kezdődik a grill izzítás, utána 11-kor jön a döntő, ahol a versenyzők megkapják a feladataikat, 13 óra körül pedig már a zsűri kóstol és értékel. Az eredményhirdetést 13:30-ra lőtték be szervezők. A nap a grillkészülékek részletes bemutatásával zárul.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek