Az ízletes virágfánkok Budára érkeznek

  A Bomboloni virágfánkjait már minden édesszájú gasztrorajongó ismeri a városban, pedig a kis üzlethelyiség még csak idén ősszel nyitott meg a Pozsonyi úton. De a virágfánk siker olyan nagy lett, hogy Szabi, a pék, vagyis Szabadfi Szabolcs Budára is betervezte a fánkozót.

  Forrás: Bomboloni / FB / Panificio il Basilico

  A pop-up üzlet a Fény utcai Levendula Fagylaltozó helyén nyílik majd meg, de a fánkok mellé, a jó idő beköszöntével a fagyik is visszatérnek. A pontos időpontot még nem tudni, de az ideiglenes hely mellett, csak néhány számmal arrébb egy végleges Bomboloni is kinyit majd – olvasható a fánkozó Facebook oldalán.

  A szentendrei Panificio il Basilico-ban pedig nagy átalakulások zajlanak éppen, ugyanis beépítenek egy Nápolyban készült, fatüzelésű látványkemencét, ami az itt induló Péksuli főszereplője lesz. A tanfolyamon, amit 18 éven aluliakra terveztek, mindennek helye lesz, aminek a liszthez köze van: a kovászos kenyértől a fánkokon át a pizzasütésig.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!