A Burger után francia vonalú bisztró nyílik az Andrássy úton

Az új éttermet a Belváros szívében, a Puli Étterem helyén, az Andrássy út 34-es szám alatt találjuk. A tulajdonosok szerint a koncepció a klasszikus bisztrónál többet nyújt majd, de még nem fine dining; kortárs, mégis közérthető lesz. A Hoppá! Bisztró tehát nem a burger vonalat követi, hanem nemzetközi konyhaművészetben gondolkozik, magyar ízekben, francia vonásokkal – olvasható a hoppabisztro.hu oldalán.

Az új bisztró nyitását 2019. november 12-re tervezik. Akik pedig ellátogatnak majd a vendéglátóhelyre, azok a konyhafőnöki pozícióban Takáts Dániellel találkozhatnak, aki korábban a Zeller Bisztróban dolgozott. Az üzletvezető pedig a Borbíróságnál megismert Vas István lesz.

A Hoppá! Bisztróról megtudtuk még, hogy szem előtt tartja majd a tradíciókat, de modern kivitelezéssel nyúl a fogásokhoz, amikhez az alapanyagokat helyi termelőktől igyekszik beszerezni. Az ételek mellé válogatott borkínálattal és kézműves sörválasztékkal is készülnek, az étkezések lezárásául pedig egyedi kávék közül válogathatnak majd a vendégek.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek