Az vagy, amit megiszol, immár kilencedik alkalommal!

A Mitiszol? Fesztivál egy organikus, biodinamikus és natúr borkóstoló, ami Magyarországon és a régióban is egyedinek számít. Idén november 16-án, immár kilencedik alkalommal szervezik meg, továbbra is az „Az vagy amit megiszol" mottóra koncentrálva.

Forrás: Mitiszol? / Facebook.com

2019-ben azonban új helyszínről, új arcokkal jelentkeznek a szervezők. Egy egész napra elfoglalják majd a Bálnát, és olyan, Európa számos országából érkező borászokkal, borászatokkal, séfekkel és kiállítókkal állnak össze, akikkel eddig még nem volt lehetőségük – olvasható a Mitiszol? Honlapján.

A fesztiválon több mint 150 bor mellett, lehetőségünk lesz pálinka, sör és gin kóstolására is, illetve a Csalogány 26 Étterem, az Élő bolygó Gazdaság, a Plus 52 Event & Gastro Hall, a KuszKusz, a FoodHub, a Supp.li, a Chez Sennerei, a Pipacs Pékség és a Mátrai Bivalyrezervátum jóvoltából ebédelni és vacsorázni is lehet majd.

A belépő tartalmazza a korlátlan borkóstolást és a fent említett italok kóstolását. A Spiegelau borospohár bérlése 1500 Ft lesz a helyszínen, készpénzzel, de az árát a leadás után visszatérítik a szervezők.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek