Ültek már csokoládéhajón? Ezen az útvonalon megtehetik

Aki szeretni a csokoládét, de úgy szívből, annak találták ki a Costa Cruises hajótársaság legújabb útvonalát, az Eurochocolate Cruise hajóutat, mely az azonos nevű Nemzetközi Csokoládé Kiállítással együttműködve jött létre. Az egyhetes út során, ami Olaszországból indul, minden a csokoládé körül forog majd.

Desszertről desszertre, kikötőről kikötőre - a kép csak illusztrációForrás: Pixabay.com

A nyolcnapos hajóút ideje alatt a hajó több európai kikötőben is lehorgonyoz, kiköt majd Genova partjainál, Barcelonában, Palma de Mallorca mentén, Cataniában és Máltán is. A csokoládés utazás egyik fénypontja is Barcelonában lesz, ugyanis a program része, hogy az utasok meglátogatják a világhírű Museu de la Xocolata csokimúzeumot - írták a Microsoft News oldalán.

De ahhoz, hogy kiélvezhessék az Eurochocolate Cruise fedélzeti programjait, sütisütő workshopjait, torta- illetve bonbonkészítő bemutatóit, főzőkurzusait, csokoládéfaragó előadásait, az alap vagy all inclusive kabinfoglaláson felül választaniuk kell egy speciális csokicsomagot, ami a legfrissebb információk szerint fejenként 120 euróba kerül. A csomag egy üdvözlőajándékot is tartalmaz az utasoknak, ami tele lesz minőségi édességekkel és csokitémájú mütyürökkel. Az Eurochocolate Cruise 2020 áprilisában indul útnak Civitavecchia, illetve Genova kikötőiből.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek