Még válthatunk jegyet az év egyik legimpozánsabb gálaebédjére

  A Magyar Vendéglátók Ipartestülete november 24-én, 12 órakor rendezi meg évzáró gáláját. A gálaebédet immár 9. alkalommal szervezik meg és az ünnepélyen átadják a Gundel Károly-díjakat is. Az idei díjazottak Meskál Tibor, Szulló Szabina és Széll Tamás lesznek.

  A kép csak illusztrációForrás: Karolina Grabowska / Pixabay.com

  A nagyszabású rendezvényre azonban nem csak MVI tagok válthatnak jegyet, hanem a témában érdekelt gasztrorajongók is. Az ebédet a 125 éves Gundel Étteremben tartják majd, az executive chefek pedig Rosenstein Tibor és Rosenstein Róbert lesznek – olvasható a Turizmus.com oldalán.

  A belépőjegyek ára MVI-tagoknak 25.000 forint, nem MVI-tagoknak pedig 28.000 forint. Az érdeklődők a galaebed@gmail.com e-mail címen jelezhetik részvételi szándékukat és esetleges ételérzékenységüket. A gálaebéd menüsorán lesz többek között ököruszály-elixír illatos gombával és macesz gombóccal, gombás rizottó libamellel, sólet és flódni pohárban.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!