Ingyen képzik a szakácsokat, hogy még finomabbat főzzenek

  Ingyenes képzést indítottak a horvátok a vendéglátásban dolgozók számára. A Raise the bar elnevezésű projekt azért indult, hogy még színvonalasabb kiazolgálással találkozhassanak a vendégek.

  Ingyen képzik a szakácsokatForrás: Shutterstock / Készítette: Minerva Studio

  Horvátországban is nagy problémát jelent a képzett szakemberek hiánya, ezért is indították a programot.A Raise the bar kezdeményezés keretében a következő öt évben összesen 250 embernek szeretnék biztosítani a képzést.

  Az első ciklusban 15 ember tanulhat a vendéglátóipar legjobb szakembereitől, hogy elsajátítsa a legmodernebb és legkorszerűbb kulináris technikákat.

  Azok a résztvevők, akik sikeresen végzik el a kurzust, megkapják a horvátországi Coca-Cola HBC elismerését, illetve a nagy népszerűségnek örvendő „European Bartender School" igazolását, mely szintén a program partnere. A képzés második fordulójára 2020. január 31-ig lehet jelentkezni.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!