Megválasztották a világ legjobb bárjait - Íme, a lista

  Londonban hirdették ki a 2019-es év World's 50 Best Bars (A világ 50 legjobb bárja) listáját, melynek első helyén egy New York-i bár és étterem végzett. A fődíjat bezsebelő Dante egy aperitivo bár és étterem a város West Village negyedében. A bár elsősorban terjedelmes Negroni menüjéről ismert, és arról, hogy a tulajdonosok időnként egy pop-up Negroni szökőkúttal is meglepik a vendégeket. A bár az előző évben a 9. helyen végzett, 2019 elején pedig elvitte a „Világ legjobb bárja" és az „Amerika legjobb étterme és bárja" címet New Orleans-ban – olvasható a foodandwine.com oldalon, ahol a teljes 50-es listát is megtalálják.

  Dante, EST 1915, New York CityForrás: Dante / Facebook.com

  Az ötvenes lista első 10 helyén szintén olyan bárok állnak, melyek az előző évekből már ismerősek lehetnek. Az American Bar Londonban, mely tavaly elvitte a második helyet, továbbra is a top ötben van, az athéni the Clumsies pedig a hetedik helyről felugrott a hatodikra. De a legnagyobb előrelépést a buenos aires-i Florería Atlántico tette meg, ugyanis a 14. helyről felugrott a harmadikra. A nyolcadik helyen a szingapúri Atlas végzett, a kilencedik helyet a The Old Man szerezte meg Hongkong-ban, míg a tizedik a Mexikóvárosban található Licorería Limantour lett. Összesítve New York, London és Szingapúr vitte el a legtöbb díjat.

  A világ legjobb bárjainak 25-ös listája a következő:

  1. Dante – New York
  2. Connaught Bar – London
  3. Florería Atlántico – Buenos Aires
  4. The NoMad – New York
  5. American Bar – London
  6. The Clumsies – Athens
  7. Attaboy – New York City
  8. Atlas – Singapore
  9. The Old Man – Hong Kong
  10. Licorería Limantour – Mexico City
  11. Manhattan – Singapore
  12. Native – Singapore
  13. Carnaval – Lima
  14. Katana Kitten – New York
  15. Guilhotina – São Paulo
  16. Three Sheets – London
  17. Himkok – Oslo
  18. High Five – Tokyo
  19. Salmón Gurú – Madrid
  20. Paradiso – Barcelona
  21. Indulge Experimental Bistro –Taipei
  22. The Dead Rabbit – New York
  23. Coupette – London
  24. The SG Club – Tokyo
  25. Dr. Stravinsky – Barcelona

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!