Bikák és csillagok találkoznak a Boregyetemen

A Budapest Borfesztivál minden évben megtartja szakmai nyitórendezvényét, a Boregyetemet. Idén szeptember 2-án az Egri Borműhelyt alapító tíz pincészet kiemelkedő borait lehet majd kóstolni a rendezvényen, amit a MOM Kulturális Központban tartanak. Miközben a Borműhely tagjai bemutatják a borvidék két kiemelt márkáját, az Egri Bikavért és az Egri Csillagot, a legújabb dobásukat, az egri palackot is megnézhetik majd az érdeklődők.

Forrás: Boregyetem / facebook.com

Az eseményen előadóként ott lesz Tóth Katalin a Tóth Ferenc Pincészettől, Hegedűs Anett Thummerer Pince képviseletében, Lőrincz György a St. Andrea Borászattól, Juhász Ádám a Juhász Testvérek Pincészetétől, és Gál Tibor a Gál Tibor Fúziótól. Az ő beszámolóikon keresztül személyesen is megtapasztalhatják a résztvevők, hogy az egri csillag nem csak egy friss classicus bor lehet. A superior és grand superior tételek már igazán komoly fehérboroknak tekinthetők – olvasható az esemény Facebook oldalán.

A Boregyetem 2019. szeptember 2-án, 16.00 órakor kezdődik és előreláthatólag 19.30-ig tart a MOM Kult Kupolatermében. A belépőjegy augusztus 31-ig elővételben 4 500 Ft/fő, szeptember 1-től és a helyszínen pedig 5 500 Ft/fő. A jegy tartalmazza a kóstolt borokat, az előadásokat, a korlátlan vízfogyasztást és a borkísérő sajtválogatást.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek