Az Egri Borvidék költözik idén a Budavári Palotába

  A Budavári Palotában 2019. szeptemberben 5. és 8. között ismét megnyitja kapuit Európa egyik legszebb borfesztiválja. A 28. Budapest Borfesztivál összesen 200 kiállítót vonultat majd fel a magyar és külföldi borkedvelő előtt, akik a borokkal együtt a gyönyörű panorámát és a jó koncerteket is élvezhetik majd.

  Forrás: Szigetvary Zsolt / Budapest Borfesztivál / Facebook.com

  A megújuló Várnegyed kulisszái között az Egri Borvidék borászai és borai állnak majd a középpontban, de lesznek gasztronómiai és szakmai programok, koncertek, illetve játékok is. A szervezők célja idén az volt, hogy a kezdő borkedvelők és a borszakma képviselőinek a figyelmét is le tudják köti.

  A négy nap alatt 4 színpadon több mint 40 produkcióval találkozhat majd a közönség – olvasható a fesztivál honlapján, ahol a napokra lebontott programtáblának köszönhetően mindent előre megtervezhetnek a látogatók, akár napijeggyel, akár bérlettel érkeznek a fesztiválra.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!