Százféle borral zárják a nyarat Győrben

A Győri Bornapok – Bor-, Borlovag és Gasztronómiai Fesztivált a nyár utolsó hétvégéjén, 2019. augusztus 22. és 25. között rendezik meg a folyók és a találkozások városában. A Széchenyi téren és a Dunakapu téren hatvan ismert és kisebb kézműves pincészet sereglik majd össze az ország minden pontjáról – olvasható a kisalfold.hu oldalán.

Forrás: Győri Bornapok 2019 / FB

A rendezvény mind a négy napjára jut valamilyen boros csemege: lesznek borkóstolók, borlovagavatás és a helyi borlovagrend is felvonul. De azok is találnak majd programot maguknak, akik nem pont a bor miatt látogatnak el a belvárosba. Szombaton és vasárnap például hordókból készült játékokat lehet majd kipróbálni 15-től 20 óráig. Koncertek terén pedig hallhatják majd a Guca Partyzans-t, Magyarország első Balkán-rezesbandáját, de fellép Zolbert, a Crazy Little Queen Tribute Band, a Stereo Swing formáció, a Dániel Balázs Trió és a Szabó Leslie Band is.

A borok mellé illő finom ételeket kíséri majd még utcazene is, illetve egy nyárzáró nagykoncert, a Total Dance Festival látványos show-ja, ami hét magyar és külföldi előadót fog össze.

Címlapkép forrása: Pixabay.com

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek