Tárlatvezetéssel egybekötött borkóstolót tartanak a Vasarely Múzeumban

Június végén írtunk róla itt a Travelón, hogy 2019 nyarán is jelentkeznek a tárlatvezetésekkel és borkóstolókkal készülő, már hagyománynak számító Borszerdák. De míg a programok júliusi időpontjait a Magyar Nemzeti Galériában tartották, addig a hátra maradt két augusztusi esetét a Vasarely Múzeumban rendezik meg a szervezők.

Készült 2019 áprilisábanForrás: MNG/Makrai Peter/Vasarely Múzeum Budapest/FB

A „Játékos" és a „Virágos" névre hallgató augusztusi Borszerdákon egy-egy izgalmas tárlatvezetésre, kreatív foglalkozásra, kellemes élő zenére és természetesen, a rendezvény nevéhez hűen, nyáresti koccintásra számíthatunk 18 és 22 óra között. Mindezt a Vasarely Múzeum hűs, fákkal árnyékolt kertjében – olvasható az mng.hu oldalán.

A borok minden szerdán más borászat jóvoltából emelik az est fényét. Az augusztus 7-i, „Játékos" estén a Bolyki Pincészet és Szőlőbirtok boraival ismerkedhetnek meg. Majd rendhagyó tárlatvezetésre indulhatnak a Holdmúzeum. 1969 – Művészet és világűr című időszaki kiállításon, illetve az egyik kiállító művész vezetésével Az op-art születése című vezetésen vehetnek részt.

Az esték ideje alatt lesz workshop és Art-Bonbon is, illetve a falak és műalkotások között fel-felcsendülnek érdekes dallamok, megelevenednek mozdulatok, amelyek színesítik, gazdagítják, kiegészítik a látható tárlatot. A „Virágos" Borszerdára augusztus 14-én kerül sor, ahol az Etyeki Borkúria borai állnak majd a középpontban.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek